روش های مختلف عایق کاری صوتی
برای ایزوله ساختن ساختمان از صداهای مزاحم، روش های مختلفی وجود دارد. عایق صوتی را می توان در قسمت های مختلف ساختمان جای داد تا اثر انتقال صدا در اتاق های مجاور و همچنین صدای ایجادشده در اثر ضربه کاهش یابد. بدین منظور می توان از چند روش مختلف استفاده کرد.
استفاده از عایق صوتی در دیوارها، آلودگی های صوتی موجود در خیابان های شلوغ و همچنین همسایه های پرسروصدا را به مراتب کاهش می دهد. برای ساخت اتاق ضبط صدا و استودیوها نیز از این نوع عایق کاری استفاده می شود. برای عایق کاری دیوارها به طور متداول از پشم سنگ که یکی از بهترین عایق های صوت است، استفاده می شود.
عایق صوتی دیوار مشترک روکار
عایق های تخته ای یکی از بهترین انواع عایق های روکار هستند که برای عایق کاری صوتی محیط هایی که امکان ساخت و تفکیک فضا وجود ندارد، استفاده می شود. بهترین عایق های روکار، جرم بالایی داشته و سنگین هستند. این نوع عایق ها با 30 میلی متر ضخامت و 34 کیلوگرم وزن داشته و از چهار لایه مقاوم و لمینت شده برای مهار فرکانس های صدا ساخته شده اند.
عایق کاری صوتی سقف
عایق های بخش سقف برای اینکه بتوانند به خوبی انرژی صوتی و ارتعاشات را از بین ببرند، از چگالی بالا بهره می برند. برای عایق کاری این بخش از خانه لازم است جنس سقف و محل پخش صدا مشخص شود. همچنین نوع صدا و میزان آن نیز تعیین می شود. تنها در این صورت است که می توان یک عایق صوتی مناسب برای سقف خانه انتخاب کرد.
عایق صوتی کف
برای کف ساختمان از انواع مختلف عایق ها برای عایق کاری صوتی استفاده می شود. این نوع عایق ها به شکل ریزشی و یا لایه ای نصب می شوند تا اثر صدا و ارتعاش را کاهش دهند. عایق صوتی کف در دو شکل روکار و توکار عرضه می شود. از روش توکار برای محل هایی که در حال ساخت هستند استفاده می شود. از عایق های صوتی همچون پشم شیشه، پشم سنگ، تایل های ساخته شده از فیبر معدنی و پلی استایرن نیز برای عایق کاری صوتی روکار استفاده می شود.
انواع مختلف عایق های صوتی
برای ایزوله ساختن فضا در برابر صداهای مزاحم، گزینه های مختلفی پیش رو دارید. عایق های ساخته شده برای عایق کاری صوتی، معمولاً توان تحمل در برابر حرارت و یا اشتعال را دارند. ازاین رو استفاده از آنان نه تنها موجب برطرف کردن صوت شده، بلکه سایر عوامل آسیب زا را نیز برطرف می کند. مهم ترین عایق های صوتی را می توان در موارد زیر برشمرد:
پشم سنگ
پشم شیشه
پشم سرباره
یونولیت
پلی استایرن
بتون لیکا
عایق صوتی سربی
کف شیشه
اندوده ای آتیکی
دیوارهای پوششی کناف
عایق اتیک فوم شانه تخم مرغی
فوم ریباند
فوم ایکس پی اس
پلی یورتان
کاشی و تایل های ساخته شده از فیبرهای سلولوزی
صفحات و کاشی های ساخته شده از فیبرهای معدنی
کاشی های فی سوراخ دار
سخن پایانی
عایق کاری صوتی ساختمان، اهالی را از شر صداهای مزاحم و آلودگی های صوتی در امان می دارد. روش های مختلفی برای عایق کاری دیوار، سقف و کف وجود دارد که با توجه به مشخصات ساختمان به شکل روکار و یا توکار انجام می شوند. برای عایق کاری ساختمان متریال های مختلفی ارائه شده که هر یک کارکرد مخصوص خود را دارند. برای عایق کاری صوتی ساختمان خود می توانید از هولدینگ KTA راهنمایی گرفته و بهترین انتخاب را داشته باشید.
عایق ,های ,صوتی ,کاری ,استفاده ,ساختمان ,عایق کاری ,کاری صوتی ,برای عایق ,می شود ,عایق های ,برای ایزوله ساختن